Plaćanje računa

 Uz sve više svakodnevnih obaveza svi imamo sve manje vremena za aktivnosti koje nas čine srećnima. Uštedite Vaše vreme i novac i iskoristite dodatne minute za Vama važne trenutke plaćanjem svih Vaših računa na više od 1500 šaltera PaySpot platne institucije u više od 115 mesta u Srbiji. Pred računa, novac možete uplatiti i direktno na račun nekog drugog fizičkog lica ili izvršiti uplatu pazara direktno na svoj račun bez čekanja i odlaska u Banku. Naš prioritet je poverenje i zadovoljstvo naših kljenata. Uz usluge PaySpot platne institucije više ne morate da pravite kompromise sa svojm slobodnim vremenom i obavezama!

Saglasno Terminskom planu platne institucije, uplata izvršena radnim danom (ponedeljak-petak) do 16:30h, biće realizovana istog dana, dok će uplate izvršene nakon tog vremena i vikendom, biti realizovane prvog narednog radnog dana.

U svakom momentu, na raspolaganju su Vam informacije o statusu realizacije Vašeg naloga pozivom na broj 021/ 310-3000 našeg Kontakt centra, a pomoću našeg PaySpot Kalkulatora možete izračunati i saznati tačne troškove plaćanja Vaših računa na PaySpot uplatnim mestima.

Close Menu

Kalkulator

Tip transakcije
Iznos
Provizija
*
Ukupno za plaćanje
*Naknada za hitne naloge obračunata.
Došlo je do greške. Molimo Vas da pokušate ponovo.