Plaćanje računa

Jednostavno i brzo na više od 1500 lokacija širom Srbije!

         Uz sve više svakodnevnih obaveza svi imamo sve manje vremena za aktivnosti koje nas čine srećnima. Uštedite Vaše vreme i novac i iskoristite dodatne minute za Vama važne trenutke plaćanjem svih Vaših računa na više od 1500 šaltera PaySpot platne institucije u više od 115 mesta u Srbiji. Pred računa, novac možete uplatiti i direktno na račun nekog drugog fizičkog lica ili izvršiti uplatu pazara direktno na svoj račun bez čekanja i odlaska u Banku. Naš prioritet je poverenje i zadovoljstvo naših kljenata. Uz usluge PaySpot platne institucije više ne morate da pravite kompromise sa svojm slobodnim vremenom i obavezama!

Saglasno Terminskom planu platne institucije, uplata izvršena radnim danom (ponedeljak-petak) do 16:30h, biće realizovana istog dana, dok će uplate izvršene nakon tog vremena i vikendom, biti realizovane prvog narednog radnog dana.

U svakom momentu, na raspolaganju su Vam informacije o statusu realizacije Vašeg naloga pozivom na broj 021/ 310-3000 našeg Kontakt centra, a pomoću našeg PaySpot Kalkulatora možete izračunati i saznati tačne troškove plaćanja Vaših računa na PaySpot uplatnim mestima.

Uplata na račun fizičkog lica

Izvršite uplatu direktno na račun drugog fizičkog lica bilo gde u Srbiji, brzo, lako i efikasno na šalterima PaySpot platne institucije u vašem komšiluku širom Srbije.

      Unos transakcije traje svega par sekundi, pri čemu ona biva realizovana u najkraćem roku, u skladu sa Terminskim planom PaySpot platne institucije. Prilikom svake uplate, klijent dobija odgovarajuću potvrdu u vidu overenog naloga za plaćanje, a na velikom broju naših lokacija možete i da podignete gotovinu platnim karticama.

          Saglasno Terminskom planu platne institucije, uplata izvršena radnim danom (ponedeljak-petak) do 16:30h, biće realizovana istog dana, dok će uplate izvršene nakon tog vremena i vikendom, biti realizovane prvog narednog radnog dana.

Uplata pazara pravnih lica

         PaySpot platna institucija Vam omogućava da po veoma povoljnim uslovima uplatite Vaš pazar, bez otvaranja računa  brzo, efikasno i sigurno na više od 1500 PaySpot lokacija širom zemlje. Uplata pazara se izvršava odmah, u skladu sa Terminskim planom PaySpot platne institucije.

            Ne gubite svoje dragoceno vreme čekajuci u dugim redovima po raznim bankama i postama.  Izbegnite gužvu i uštedite svoj novac potrošen na prevoz do banke i različite parkinge.  Izvršite uplatu pazara direktno, na Vaš račun u svom komšiluku u najbližoj PaySpot filijali i uživajte u pravim aktivnostima, jer uz usluge Payspot platne institucije više ne morate da pravite kompromise sa svojim slobodnim vremenom i obavezama.

Plaćanje obaveza prilikom registracije vozila

Završite sve svoje obaveze na jednom mestu!

          PaySpot platna institucija je zajedno sa softverskom kompanijom Regos uspešno realizovala integraciju svojih softverskih rešenja i time omogućila značajnu uštedu Vašeg novca i vremena dozvoljavajući da se izvršenje Vaše uplate troškova registracije vozila prilikom samog tehničkog pregleda vozila, realizuje odmah bez potrebe odlaska u banku ili Poštu.

           Na ovaj način je pre svega povećano zadovoljstvo korisnika usluga tehničkih pregleda, jer sve svoje obaveze možete da rešite na jednom mestu, kao i ušteda angažovanja zaposlenih u tehničkom pregledu. Potražite tehničke preglede u Vašem komšiluku koji su istovremeno zastupnici PaySpot platne institucije i zaboravite na čekanje i dosadne odlaske u banku! Uštedite Vaše vreme i resurse za lepše aktivnosti!

Kako da izvršim uplatu?

Pronađite najbližu lokaciju

Uplatite željene
račune

Preuzmite overen
nalog

Pratite nas:
Close Menu

Kalkulator

Tip transakcije
Iznos
Provizija
*
Ukupno za plaćanje
*Naknada za hitne naloge obračunata.
Došlo je do greške. Molimo Vas da pokušate ponovo.