Postanite Payspot zastupnik

         Naša misija je da zajedničkim snagama unapredimo i proširimo Vaš biznis. Pridružite nam se kao naš zastupnik i ponudite svojim klijentima usluge sigurnog i jednostavnog transfera novca u zemlji i inostranstvu kao i plaćanja računa brzo i efikasno, bez čekanja u redovima.

      PaySpot sa svojim zastupnicima gradi dugoročnu poslovnu i prijateljsku saradnju koja se se zasniva na poverenju i poštovanju integriteta svakog pojedinca.

    PaySpot platna institucija svojim zastupnicima omogućuje vrhunska aplikativna softverska rešenja, rasprostranjenu zastupničku mrežu kao i kvalitetne i visokomotivisane profesionalce koji su Vam uvek na raspolaganju. Kompaniju čini nekoliko sektora koji zajedno neprekidno rade na usavršavanju i pružanju najkvalitetnije i najbolje usluge našim zastupnicima i klijentima.

Unos naloga u samu PaySpot aplikaciju je vrlo jednostavan i lak jer su se naši programeri potrudili da aplikacija bude dizajnirana po meri korisnika. Radnici na šalteru imaju mogućnost korišćenja i Bar-kod i QR-kod čitača pomoću kojih se mogućnost greške prilikom unosa naloga svodi na minimum, a  samo vreme unosa naloga traje svega par sekundi. Takođe, PaySpot aplikacija omogućava praćenje statusa naloga od momenta njegovog unosa do momenta realizacije. Naš Korisnički centar kao i Služba za reklamacije su Vam svakodnevno od 07-22h  na raspolaganju za sva pitanja i rešavanja eventualnih reklamacija u skladu sa zakonskim propisima.

U svakom trenutku na raspolaganju Vam je  naš Korisnički centar (radno vreme, broj) gde možete da dobijete sve informacije vezane za konkretna pitanja o platnom prometu i uslugama međunarodnog i domaćeg transfera novca, kao i odgovore na pitanja o uslovima registracije kao naših zastupnika. Sektor usklađenosti poslovanja vodi računa o poštovanju i usklađenosti poslovanja sa zakonskom regulativom, brine o pravilnom tumačenju svih propisa i zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga, a takođe Vam je na raspolaganju i kao eventualna podrška za sva pitanja i nejasnoće koje mogu da se jave prilikom podnošenja potrebne dokumentacije tokom procesa registracije zastupništva u Narodnoj Banci Srbije.

Sektor prodaje čine naši menadzeri na terenu koji rade na kvalitetu i proširenju naše rasprostranjene mreže zastupnika i koji su Vaši prvi saradnici za sve nove ideje i predloge.

Naš Razvojni sektor čine visoko kvalifikovani i iskusni ekonomisti i IT stručnjaci koji su odgovorni za naše inovativne ideje i nesvakidašnja  rešenja koja su nas nakon mnogo odricanja, rada i truda zapravo i lansirala u sam vrh svih platnih institucija u zemlji.

I na kraju, naš Marketing sektor zajedno sa Vama i prema Vašim potrebama brine o izgledu i  brendingu Vašeg lokala u cilju sticanja poverenja starih i pridobijanja novih korisnika naših usluga.

Close Menu

Kalkulator

Tip transakcije
Iznos
Provizija
*
Ukupno za plaćanje
*Naknada za hitne naloge obračunata.
Došlo je do greške. Molimo Vas da pokušate ponovo.