PaySpot platna institucija je ponosni predstavnik jedne od najvećih svetskih kompanija za međunarodni transfer novca Ria Money transfer koja je prisutna u više od 150 zemalja na planeti. Ria money transfer mreža mesečno ima preko million transakcija transfera novca sa prometom  i preko 250 miliona zadovoljnih korisnika. Ono što je karakteristično za ovu kompaniju jeste to da Vaš novac veoma pouzdano i brzo stiže u ruke primaoca. 

         ISPLATA/PRIJEM novca se vrši na šalterima PaySpot filijala širom Srbije. Vaš novac možete podići u valuti koja vam je poslata pomoću jedinstvenog PIN koda i važećeg ličnog dokumenta (pasoša ili lične karte) brzo, pouzdano i bez provizije.

UPLATA/SLANJE NOVCA se vrši na šalterima PaySpot filijala isključivo u dinarima (RSD). Prilikom uplate novca, klijent ne mora da poseduje otvoren račun u banci. Novac možete da pošaljete u valuti koju odaberete, zavisno od zemlje prijema. Obračunava Vam se unapred definisan kurs tako da nema dodatnih troškova konverzije prilikom isplate u inostranstvu. Limit slanja na mesečnom nivou po pošiljaocu iznosi 10.000 eura.

      U svakom momentu možete proveriti status vaše RIA pošiljke pozivom na broj našeg Ria Korisničkog centra +381(21) 424 575

    Sva pitanja vezano za izvršenje RIA novčane doznake možete da uputite na mejl adresu PaySpot platne institucije office@payspot.rs ili pozivom na telefon na 021/310-3000. Direktan kontakt sa RIA, uključujući informacije o izvršenju novčane doznake, deviznim kursevima ili provizijama za slanje iz drugih zemalja,  ili deviznim kursevima koji se primenjuju, možete dobiti telefonom na +381 11 3082 319 ili +381 11 3082 320 (RIA call centar u Beogradu).

Close Menu

Kalkulator

Tip transakcije
Iznos
Provizija
*
Ukupno za plaćanje
*Naknada za hitne naloge obračunata.
Došlo je do greške. Molimo Vas da pokušate ponovo.